Säker e-handel

På Velvety Organics sätter vi stor viktigt på att du som kund ska känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. För att åstadkomma detta har vi vidtagit flera åtgärder:

Certifierad E-handel: VelvetyOrganics.se är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige. Certifierad e-handel är en kvalitetsmärkning för e-handels sajter. Syftet med vårt certifikat är att du som kund ska känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Certifikatet innebär att vi måste uppfylla vissa krav samt att vår webbshop övervakas av rådet för e-handelscertifiering i Sverige. Rådet utreder och följer upp samtliga klagomål som fås in av kunderna. Certifikatet återkallas från certifierade e-handlar som missköter sina kundåtaganden. Det innebär att certifikatet är en färskvara som uppdateras ständigt. Genom att klicka på vår certifikatmärkning tas du direkt till en komplett rapport för Velvety Organics på Rådet för E-handelscertifierings site.

SSL (Secure Sockets Layer): Vår webbshop är SSL-certifierad. SSL är en teknik som skyddar kundernas uppgifter. Den ger större sekretess och säkerhet än en okrypterad anslutning. Tekniken minskar risken för att informationen kan fångas upp och missbrukas av obehöriga. Information skickas krypterad och är därför omöjlig att snappa upp på vägen och tyda.

Säker betallösning: Vid utcheckning betalar våra kunder först och främst med Billmates betallösning som tillämpar 3D-Secure. 3D Secure är en säkerhetsfunktion vid betalning med Visa eller MasterCard på nätet. Den kallas även för Verified by Visa och MasterCard SecureCode. Funktionen innebär att konsumenten utöver att ange sina kortuppgifter även anger ett lösenord för att bekräfta sitt köp. På så sätt handlar du mer tryggt.