Ekologisk Ricinolja

Ekologisk Ricinolja

Tillgängligt: I lager

49,00 kr

Översikt

Med hjälp av sin unika sammansättning stimulerar ekologisk ricinolja hårsäckarna och ger håret rätt förutsättningar för att växa snabbare. Det gör den till det bästa valet för dig som vill förlänga håret och ögonfransarna på ett naturligt sätt, utan att behöva använda produkter som är fullproppade med kemikalier eller andra skadliga ämnen. Ekologisk kallpressad ricinolja består mestadels av en triglycerid av fettsyror, den innehåller vitamin E, omega-6 fettsyror, mineraler och proteiner som är viktiga för håret och huden. Ekologisk ricinolja är effektiv mot åldersfläckar, acne, bristningar och har en återfuktande effekt.

* Obligatoriska fält

49,00 kr

Detaljer

Användning

  • För hårförlängning: Applicera några droppar ricinolja på fuktigt hår och massera in i hårrötterna med fingertopparna. Låt verka i ca 30 minuter, men för att få maximal effekt borde oljan få verka i flera timmar eller över natten. Tvätta sedan ur håret noggrant med schampo eller balsam.
  • För att förlänga ögonfransarna: Doppa en bomullspinne i ricinolja och massera in mot hårroten. Undvik att få oljan i ögat.
  • Mot åldersfläckar: För att få en effektiv behandling mot åldersfläckar blandar du 2 msk ricinolja med lika stor mängd av vår ekologiska avokadoolja. Rör om blandningen väl och massera den ordentligt över åldersfläckar. Låt verka i minst 15 minuter och skölj därefter av med varmt vatten.
  • För huden: För att återfukta huden, behandla och förebygga acne och bristningar samt förhindra tecken på åldrande applicerar du några droppar ricinolja på önskat behandlingsområde och masserar in oljan i huden ordentligt.

Tips 
Ricinoljan är en mycket fet olja och kan därför orsaka irritarion för personer med mycket känslig hy. För att undvika detta bör ricinoljan användas sparsamt och kombineras med våra andra ekologiska oljor såsom jojoba-, avkoado- eller mandelolja.

Ingredienser
100% ekologisk och kallpressad ricinolja, 100% ricinus communis.

Innehåll
Finns i 30ml, 50ml och 100ml.

Förvaring
Förvaras mörkt och svalt och utom räckhåll för barn.

Vår ricinolja är certifierad av Soil Association Organic. 

Kundrecensioner

Verkligen nöjd Recenserad av Awi
Betyg
En trög flytande olja som ger resultat väldig fort trots att jag slarvade med att använda det regelbundet.
Jag använde det till mina ögonfransar bara för att se om det verkligen funkar och ja, den fungerar på riktigt!! Till alla där ute som önskar längre och fylligare hår eller ögonfransar - testa ricin olja!! (Skrevs den 2016-06-26)
Rekommenderar verkligen! Recenserad av Aishah
Betyg
Jag har alltid velat ha längre hår. Och med hjälp av den här oljan så har jag äntligen fått det. Den har gjort mitt hår tjockare och friskare. Och såklart mycket längre på så kort tid!
Verkligen värd att köpa! (Skrevs den 2015-09-21)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig