Ekologisk Mandelolja

Ekologisk Mandelolja

Tillgängligt: I lager

79,00 kr

Översikt

Ekologisk kallpressad mandelolja absorberas lätt av huden och återfuktar torr och känslig hud utan att täppa till porerna. Den ger näring till huden och lugnar torr och irriterad hårbotten. Ekologisk mandelolja förebygger bristningar och kan användas vid behandling av eksem och acne . Den minskar svullnader och uppkomsten av mörka ringar eller andra missfärgningar runt ögonen. Kallpressad mandelolja har även en mjukgörande och vårdande effekt på hår och naglar och passar utmärkt för sminkborttagning. Den förhindrar tecken på åldrande genom att förnya hudcellerna och uppfriskar huden. Få yngre, fräschare och mer strålande hud med denna fantastiska olja.

Taggar: Ekologisk hudvård, naturlig hudvård.

* Obligatoriska fält

79,00 kr

Detaljer

Användning

  • För huden och ansiktet: För att behandla och förebygga missfärgningar runt ögonen, acne och bristningar samt förhindra tecken på åldrande applicerar du några droppar mandelolja på önskat behandlingsområde och masserar in oljan i huden ordentligt.
  • För håret: För att återfukta håret och ge det lyster applicerar du några droppar mandelolja på handflatorna. Gnugga därefter händerna, kör fingrarna genom ditt torra eller handdukstorkade hår och massera in oljan ordentligt.
  • För irriterad och torr hårbotten: Massera försiktigt in några droppar mandelolja i din hårbotten med fingertopparna tills oljan absorberats av din hårbotten.
  • För sminkbortagning: Tillsätt några droppar mandelolja på en bomullstuss och torka över ögon och ansikte. Skölj därefter av ansiktet med vatten.
  • För naglarna: Massera in några droppar mandelolja i nagelbanden för att mjuka upp, återfukta och främja nagelväxten. Alternativt kan du pressa en citron i en skål och blanda ihop ordentligt med 20 droppar mandelolja. Lägg fingertopparna i blandningen i ca 15 minuter och tvätta därefter ur med vatten

Ingredienser
100% ekologisk och kallpressad mandelolja, 100% prunus dulcis

Innehåll
Finns i 30ml, 50ml och 100ml.

Förvaring
Förvaras mörkt och svalt och utom räckhåll för barn.

Vår mandelolja är certifierad av Soil Association Organic. 

Kundrecensioner

Ekologisk mandelolja - en ny sminkborttagnings favorit Recenserad av BK
Betyg
Denna mandelolja fungerar perfekt som sminkborttagning! Den är inte bara effektiv, men också återfuktande. Två tummar upp! (Skrevs den 2016-08-17)
Mandelolja Recenserad av Sanna
Betyg
Bra olja som inte är kladdig, avslutar med velvety organics rosenvatten känner mig så fräsch! 5/5 (Skrevs den 2016-07-01)
Supernöjd Recenserad av Salah
Betyg
Mandeloljan tar verkligen bort mörka ringar runt ögonen och man märker snabbt resultat. (Skrevs den 2016-06-26)
Dunder nattkräm och sminkborttagning Recenserad av Awi
Betyg
En luktfri och behaglig olja. En av mina favoriter till ansikte. Jag har fått jätte många kommentarer om att mitt ansikte ser fräschare och renare ut redan efter ett par dagars bruk av mandelolja! Det känns verkligen overkligt att få så bra resultat efter så kort tid. Brukar oftast använda arganolja från Velvety organics på morgonen och mandelolja på kvällen. Jag har märkt att mina rynkor runt ögonen faktiskt har minskat!! Brukar även använda mandelolja till att ta bort smink, måste säga att jag inte har haft något behagligare borttagning. Jag slipper dessutom oroa mig för att skada min hy. Sköljer med ljummet vatten och applicerar lite mera olja i ansiktet för att skydda huden. Underbar!! (Skrevs den 2016-04-10)
Jag är nöjd Recenserad av Sandra
Betyg
Har använt mandeloljan främst som sminkborttagning och tycker att den gör jobbet! Ansiktet känns lent efteråt. (Skrevs den 2015-09-10)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig