Ekologisk Macadamiaolja

Ekologisk Macadamiaolja

Tillgängligt: I lager

59,00 kr

Översikt

Ekologisk kallpressad macadamiaolja främjar glansigt och friskt hår och absorberas snabbt av huden. Den är extremt återfuktande tack vare sitt rika innehåll på omega 9 och palmitolsyra. Palmitolsyran som förekommer natruligt i huden hjälper den att hålla sin fuktighet och sänker hudens åldringsprocess. Ekologisk macadamiaolja passar alla hudtyper utom fet hy och är dessutom ett utmärkt skydd mot vind och sol med solskyddsfaktor 4. Den fungerar utmärkt för sminkborttagning.

* Obligatoriska fält

59,00 kr

Detaljer

Användning

  • För huden och ansiktet: För att få en återfuktande och anti-åldrande effekt applicerar du några droppar macadamiaolja på önskat behandligsområde och masserar in oljan i huden.
  • För håret: För att återfukta håret och ge det glans och styrka applicerar du några droppar macadamiaolja på handflatorna. Gnugga därefter händerna, kör fingrarna genom ditt torra eller handdukstorkade hår och massera in oljan ordentligt.
  • För sminkbortagning: Tillsätt några droppar macadamiaolja på en bomullstuss och torka över ögon och ansikte. Skölj därefter av ansiktet med vatten.

Ingredienser
100% ekologisk och kallpressad macadamiaolja, 100% macadamia ternifolia.

Innehåll
Finns i 30ml, 50ml och 100ml.

Förvaring
Förvaras mörkt och svalt och utom räckhåll för barn.

Vår macadamiaolja är certifierad av Soil Association Organic.

 

Kundrecensioner

Rekommenderas! Recenserad av Awi
Betyg
En luktfri olja som passar jätte bra till håret. Brukar massera några droppar i handflatorna och dra igenom handdukstorkat hår. Det gör håret underbart mjuk och glansigt. Dessutom skall oljan skydda mot kluvna hårtoppar. Brukar blanda 2 droppar av denna tillsammans med 2 droppar Arganolja från Velvety Organics för glans och skydd av håret.En stor favorit till håret men även till min jätte torra hud!! (Skrevs den 2016-04-10)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig