LEVERANSER & FRAKTKOSTNADER

INOM SVERIGE & EU

Efter att din beställning godkänts av oss skickas varorna normalt ut den nästkommande arbetsdagen, men de kan även skickas samma dag. Varorna skickas med Postnord. Inom Sverige är standardfrakten 29 SEK. Varorna levereras normalt till kunden den nästkommande arbetsdagen efter att har skickats från oss. Inom övriga Europa är standardfrakten 99 SEK och leveranstiden är ca 4-7 arbetsdagar.

Observera att paketet måste hämtas inom 14 dagar på närmaste post/utlämningsställe. Efter 14 dagar skickas paketet tillbaka till oss.

FRI FRAKT

Inom Sverige: Vid beställningar över 600 kr gäller fri frakt.

UTANFÖR EU

För kunder utanför EU kan eventuell införselmoms och tullavgift tillkomma. Ångerrätt & öppet Köp gäller inte för närvarande.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Det är kundens ansvar att ange korrekt leveransadress. Om varan inte hämtas ut inom 14 dagar eller skickas till en fel angiven leveransadress och skickas därefter tillbaka till Velvety Organics är det upp till kunden att betala ny frakt. I det fallet meddelas kunden via e-post. Om kunden däremot inte önskar att varan skickas ut på nytt kommer Velvety Organics att debitera 150 SEK för att täcka frakt- och administrationskostnader. För beställningar mot faktura och eventuella kampanjer för betalningssätt kommer vi att debitera våra frakt-, administrations- samt faktureringskostnader med en extra avgift på 150 SEK.

FÖRSENAD LEVERANS

Om vi inte skickar dina beställda varor inom den utlovade tiden kommer vi att föreslå en ny leveranstid. I så fall kommer vi att kontakta dig via e-post. Om du inte accepterar den nya föreslagna leveranstiden har du full rätt att upphäva ditt köp och få full återbetalning.

OM PAKETET INTE KOMMER FRAM

Det är kundens ansvar att meddela Velvety Organics inom 14 dagar från beställningsdatumet ifall paketet inte kommit fram. Vi kommer då att lösa det individuella fallet med kunden baserat på vilka omständigheter som råder och inom ramen av våra köpvillkor. Observera att leveransen kan försenas vid storhelger, högtider och trafikstörningar samt att ändringar i leveranser kan ske i samband med helgdagar.