Ekologisk Jojobaolja

Ekologisk Jojobaolja

Tillgängligt: I lager

109,00 kr

Översikt

Ekologisk kallpressad jojobaolja är känd som naturens ”Multi-Tasker” och är idealisk för att återfukta hår och hud. Den har likvärdiga egenskaper som hudens naturliga olja vilket gör att den absorberas lätt av huden och reglerar mängden olja som huden producerar. Ekologisk jojobaolja förebygger rynkor och är särskilt lämplig för behandling av acne, torr hud och hårbotten, eksem och psoriasis. Den återfuktar, reparerar och stärker håret och förhindrar håravfall. Ekologisk jojobaolja fungerar även utmärkt för sminkborttagning.

Taggar: Ekologisk hudvård, naturlig hudvård.

* Obligatoriska fält

109,00 kr

Detaljer

 

Användning

  • För att återfukta kroppen: Applicera Jojobaoljan på kroppen omedelbart efter dusch eller bad, medan huden fortfarande är fuktig. Detta återfuktar huden och lämnar den mjuk och smidig utan att den blir oljig.
  • För håret: För att återfukta håret och förebygga håravfallapplicerar du några droppar jojobaolja på handflatorna. Gnugga därefter händerna, kör fingrarna genom ditt torra eller handdukstorkade hår och massera in oljan ordentligt.
  • För ansiktet: För att behandla acne och förebygga rynkor applicerar du några droppar jojobaolja på fingertopparna och masserar in i ansiktet med cirkulära rörelser.
  • För irriterad och torr hårbotten: Massera försiktigt in några droppar jojobaolja i din hårbotten med fingertopparna tills oljan absorberats av din hårbotten.
  • För att återfukta läpparna: Applicera några droppar på läpparna och jämna ut. Fungerar utmärkt som behandling under natten men kan även användas under dagen vid behov.
  • För sminkbortagning: Tillsätt några droppar jojobaolja på en bomullstuss och torka över ögon och ansikte. Skölj därefter av ansiktet med vatten.
  • För ansiktsrengöring: Applicera några droppar på fingrarna eller en bomullstuss och torka ansiktet. Skölj med vatten. Applicera därefter några fler droppar för varaktig fukt.
  • Som massageolja: Späd några droppar av din favorit eteriska olja, såsom Tea Tree eller lavendelolja i jojobaoljan och använd som massageolja.
     

Ingredienser
100% ekologisk och kallpressad jojobaolja, 100% simmondsia chinensis. 

Vår jojobaolja innehåller inga tillsatser, parfymer eller silikoner.

Innehåll 
Finns i 30ml, 50ml och 100ml.

Förvaring
Förvaras mörkt och svalt och utom räckhåll för barn.

Vår jojobaolja är certifierad av Soil Association Organic. 

Kundrecensioner

Positivt överraskad Recenserad av Micce
Betyg
Testade den här oljan till min dåliga hy och den ger verkligen ett omedelbart resultat. Sjunker snabbt in i huden så fungerar utmärkt att använda i ansiktet innan det är dags att sova. Jag har även testat att använda den på torra, irriterade hudområden och även där fungerar den mycket bra. Värd varenda krona! (Skrevs den 2016-06-27)
Bäst!! Recenserad av Emma
Betyg
jag har alltid haft små finnar lite här och där på ansiktet samt ärr, testade att lägga lite av er jojobaolja på och jag gjorde det i ungefär 2-3 dagar. Vaknade upp en dag då jag såg att allt hade försvunnit! Helt otroligt, och att det är ekologiskt är bara ett plus :) (Skrevs den 2016-06-26)
Underbar Recenserad av Salah
Betyg
Jojobaoljan hjälpte min torra hud (Skrevs den 2016-06-26)
Jättenöjd! Recenserad av Tuija
Betyg
Jojobaoljan är bra till allt! Eftersom den är dryg så kommer den att räcka läänge. Var rädd att den skulle vara för oljig men det är den inte. Rekommenderas varmt!
(Skrevs den 2016-06-26)
Underbar mot torr hy!! Recenserad av Maja
Betyg
Efter att jag duschat brukar jag få torr hy och jojoban hjälper absolut mot mina besvär. Älskar att den är ekologisk också, rekommenderas garanterat!! (Skrevs den 2016-02-01)
Lovely Recenserad av Sani
Betyg
Älskar doften och konsistensen på oljan! Jag brukar ha den under ögonen och i håret, tycker att det gör så stor skillnad, håret blir så mjukt och glansigt! Har precis börjat använda den efter at jag plattat håret för då kan håret bli lite elektriskt av sig och massa hårstrån flyger upp och då tar jag några droppar i handen och masserar i handflatan och drar igenom håret, det blir så bra! Slipper all frasigt och det doftar så gott! (Skrevs den 2015-10-28)
Bra mot dålig hud Recenserad av Jasmine
Betyg
Har länge haft problem med finnar och dålig hy på pannan och längs hårfästet, jojobaoljan gav ett tydligt resultat av förbättring och lenare hy. Dessutom kändes inte oljan fet utan den absorberades bra av huden! (Skrevs den 2015-09-02)
grym för blandad hudtyp tummen upp Recenserad av Tara
Betyg
Använde oljan mestadels på ansiktet har vissa perioder då jag får torr hud och ibland fet, men använde denna under tiden då jag var torr och den fungerade väldigt bra för min hud. eftersom jag är rädd att det blir oljigt på dagen så brukar jag använda oljan på kvällen när jag är hemma eller innan jag ska sova. (Skrevs den 2015-09-02)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig