INTEGRITETSPOLICY

För oss på velvetyorganics.se är det essentiellt att du känner dig säker och trygg när du handlar hos oss. Vi strävar efter att bygga ett starkt förtroende mellan oss och våra kunder. Med det i åtanke och med kunden i fokus har vi utvecklat vår integritetspolicy och våra köpvillkor så att du bland annat vet vilken typ av information vi samlar in, hur det hanteras och med vilka den kan delas. Om du har några frågor kan du kontakta oss på info@velvetyorganics.se.

  • Alla personliga uppgifter som kunden anger vid registrering eller köp behandlas konfidentiellt och enligt PUL lagen. Inga uppgifter lämnas ut till någon tredje part utan kundens samtycke.
  • Din e-postadress används för orderbekräftelse, uppdateringar kring din order samt för nyhetsbrev (gäller endast om du prenumerar) och annan viktig information som vi behöver skicka ut till dig.
  • Samtliga kortuppgifter och inloggningsuppgifter som du använder genom någon av våra
  • betallösningar kan vi varken spara eller ta del av.

För mer information hänvisar vi dig till våra köpvillkor och att du läser om cookies. Genom att du besöker velvetyorganics.se accepterar du vår integritetspolicy. Vi förbehåller oss rätten att vid behov ändra vår integritetspolicy, därför uppmanar vi dig att hålla dig uppdaterad om vad som gäller och vilka uppdateringar som skett genom att besöka denna sida.

Om du besöker någon extern hemsida genom velvetyorganics.se så gäller inte vår integritetspolicy så fort du lämnat vår hemsida. Vi uppmanar dig att ta reda på vad som gäller för den aktuella hemsidan som du besöker.