Ekologisk Avokadoolja

Ekologisk Avokadoolja

Tillgängligt: I lager

59,00 kr

Översikt

Ekologisk kallpressad avokadoolja är en återfuktande och näringsrik olja som har en utmärkt anti-åldrande effekt. Den är rik på antioxidanter, vilket gör den lämplig för läkning av solskadad hud. Antioxidanter som vitamin A, D och E gör huden mjukare och är därför särskilt bra för torr eller åldrad hud. Ekologisk avokadoolja absorberas lätt av huden och tränger in i hudens inre skikt där den utövar sin återfuktande effekt på djupet. Den återfuktar håret, ger lyster och lindrar besvär med torr hårbotten. Avokadooljan stimulerar även hårväxten och motverkar bland annat torra nagelband.

* Obligatoriska fält

59,00 kr

Detaljer

Användning

  • Mot åldersfläckar: Avokadooljan är rik på en typ av naturliga steroider som heter sterolin. Sterolin kan tränga djupt in i huden för att återfukta den. För att utnyttja sterolinen till det maximala vid behandling av åldersfläckar blandar du 2 msk avokadoolja med lika stor mängd av vår ekologiska ricinolja. Rör om blandningen väl och massera den ordentligt över åldersfläckar. Låt verka i minst 15 minuter och skölj därefter av med varmt vatten.
  • För huden och ansiktet: För att återfukta huden och ansiktet applicerar du några droppar avokadoolja på önskat behandlingsområde och masserar in oljan i huden ordentligt.
  • För håret: För att återfukta håret och ge det lysterapplicerar du några droppar avokadoolja på handflatorna. Gnugga därefter händerna, kör fingrarna genom ditt torra eller handdukstorkade hår och massera in oljan ordentligt.
  • För irriterad och torr hårbotten: Massera försiktigt in några droppar avokadoolja i din hårbotten med fingertopparna tills oljan absorberats av din hårbotten.
  • För naglarna: Massera in några droppar avokadoolja i nagelbanden för att mjuka upp, återfukta och främja nagelväxten.

Ingredienser
100% ekologisk och kallpressad avokadoolja, 100% persea americana.

Innehåll
Finns i 30ml, 50ml och 100ml.

Förvaring
Förvaras mörkt och svalt och utom räckhåll för barn.

Vår avokadoolja är certifierad av Soil Association Organic. 

Kundrecensioner

Resultat efter 2-3dagen! Recenserad av Zaky
Betyg
En av de bästa oljorna mot torr hud för mor och barn. Har behandlat extremt torr hy både hos mig själv och min lilla troll. Är verkligen super nöjd med resultaten, det ger resultat redan efter 2 dagar! Rekommenderas starkt!! (Skrevs den 2017-03-27)
Unik olja Recenserad av Awi
Betyg
Brukar blanda avokadoolja med antingen arganolja eller mandelolja från velvety organics till både ansikte och kropp. Jag tycker att det återfuktar min torra hud väldigt mycket och resultatet varar till skillnad från alla dyra krämer som jag har köpt. Det blir inga mer krämer för min del. Avokadoolja är något jag absolut kommer köpa igen. Jag använder den till och med i köket eftersom det är en ren produkt. Är jätte nöjd! (Skrevs den 2016-04-10)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig